dimecres, 16 de febrer del 2011

SEMPER: nova iniciativa per a poetes inquiets

Imatge agafada del blog de l'o.r.i.n.a.l
El 23 de febrer s'inaugura a Barcelona el projecte SEMPER: una nova iniciativa que hem posat en marxa per a poetes inquiets: la formació contínua en el camp de la poesia!

Teníem la necessitat imperiosa de rebre estímuls externs que ens ajudaren a enfrontar-nos a reptes desconeguts, o a reptes dels quals hauríem passat de llarg en la nostra producció poètica, i se'ns ha acudit de muntar el SEMPER, el Seminari Estable de Matèries Poètiques en Evolució i Recerca.

No és un curs de poesia! No és per a escriptors novells! És la medecina per als qui encara tenen una ànima jove i l'ànsia els crema entre els dits cada cop que es posen a escriure.

SEMPER és un espai per a l'estudi especialitzat de la poesia en totes les seues formes i expressions.

SEMPER neix de la inquietud per aprofundir en la tasca creadora i de la voluntat de fer-ho d'una manera oberta.

SEMPER pren cos en un cicle de lliçons magistrals i sessions pràctiques impartides per autors dotats d'habilitats i savieses específiques.

SEMPER està actiu en paral·lel a dues ciutats: Barcelona i València.

Des de l'Obrador de Recitacions I Noves Actituds Literàries (l'HORINAL) -els organitzadors del cicle poètic del bar Horiginal (C/ Ferlandina, 29)- i des de l'Aula de Poesia de la Universitat de València i Ca Revolta us convidem a inscriure-us a la primera tongada de tallers que començaran aquest febrer (al preu misèrrim de 50€ tot el pack!).

Podeu trobar tota la informació a: http://semperpoesia.blogspot.com

Salut,

L'Organització

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada